Hur får jag tillgång till min ePlan?

Det är enkelt att skaffa sig en digitala skogsbruksplan. Skicka in din skogsbruksplan till oss. Vi digitaliserar och konverterar den till ePlan, ett par dagar senare kan du logga in på www.eskog.se och hitta den där.

Steg 1

Skicka ett e-post meddelande till info@eskog.se med följande information:

1. Förnamn
2. Efternamn
3. Adress
4. Postnummer
5. Ort
6. Telefonnummer där vi enklast når dig
7. Din e-post adress
8. Fastighetens namn
9. Den ort/socken den tillhör

Det är viktigt att uppgifterna skrivs på OLIKA rader som i exemplet bredvid. Totalt 9 rader!

Steg 2

Om du har din skogsbruksplan som en PDF-fil i datorn bifogar du den med e-posten. I annat fall skickar du den med vanligt brev. Även om du skickar skogsbruksplanen med vanligt brev måste du skicka e-post enligt ovan.

Använd ett A4 kuvert och lägg din skogsbruksplan i den. Bifoga en lapp med din e-post adress. Papperskopian ska vara av god kvalitet, helst ser vi att du skickar originalet.

Om du vill ha tillbaka din skogsbruksplan så lägg med ett tomt frankerat A4 -kuvert med ditt namn och adress på, så kommer den tillbaka med vändande post. (Du kan dock när du vill skriva ut din skogsbruksplan från webbsidan när du önskar en papperskopia)

Kuvert (15 gram) med en skogsbruksplan på 12 sidor (60 gram) väger totalt ca 75 gram. Det betyder 2 frimärken på kuvertet. Om det är fler sidor eller om du skickar med ett tomt kuvert så väger det kanske mer än 100 gram, då behövs det 4 frimärken. 4 frimärken räcker till brev upp till 250 gram (kuvert + ca 45 sidor), därutöver behövs 6.

Adress:

Svensk eSkog AB
Science Park, Gjuterigatan 9
553 18 JÖNKÖPING

4 frimärken räcker till brev upp till 250 gram (kuvert + ca 45 sidor), därutöver behövs 6.

Vad händer sen...

Efter några dagar får du e-post från oss med ett användarnamn och lösenord. Logga in på www.eskog.se så hittar du din plan där...